Handgemaakt en met oog voor detail

Nederlandse ontwerpen van hoge kwaliteit

Berben Design werd opgericht in 2014. Wat begon met het bouwen van een simpele tafel van een oude trommel, veranderde al snel in een uitbarsting van veel meer ideeën en creaties. Elk product wordt zorgvuldig en met de hand door ons gemaakt. Hierdoor ben je er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt.

De Berben werkplaats

Al onze producten worden gebouwd in onze werkplaats

Ons atelier bevindt zich in een oud fabriekspand. Op deze plek worden al onze klokken, lampen en tafels gemaakt. We streven ernaar om een grote verscheidenheid aan ontwerpen en opties aan te bieden, maar alles binnen dezelfde mindset: solide, hoogwaardige kwaliteit en 'one-of-a-kind'.

Bekijk ons verhaal
Met liefde voor het vak en voor materialen

De laatste jaren is ons bedrijf gegroeid

Hoewel we nog een klein bedrijf zijn, is Berben Design gegroeid en geëvolueerd in ons vak. Sinds onze start in 2014 is de focus verschoven van alleen drums, naar hoogwaardige houten producten daarnaast—misschien wel het mooiste materiaal dat er is, naar onze mening. We willen mensen inspireren en aanmoedigen om kleine bedrijven te ondersteunen en duurzame producten van echte kwaliteit te kopen in een tijd van massaconsumptie.